Hastane morgundan alınıp binlerce vatandaş eşliğinde Yenimahalle’deki baba evine götürülen şehidin buradan yine binlerce vatandaş eşliğinde kortaj halinde İskenderpaşa Cami’ne taşındı. Korteji zaman zaman durduran Trabzonlu vatandaşlar defalarca İstiklal Marşı okuyup "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Şehidim hakkını helal et" bize sloganları attılar.

Kardeşinin tabutu başında bekleyen Erosmanoğlu, tabut başında nöbet tutan askerin gözyaşını mendille sildi.

İŞTE O GÖRÜNTÜ/TIKLA İZLE

Şehit kardeşi İçişleri Bakanı İdris naim şahin ile törene katılan bir siyasiye dedi ki, “Kardeşime yapılmış olanı kimseye ödül olarak vermeyeceğim, ödün olarak da vermeyeceğim dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜ/TIKLA İZLE

Bazı vatandaşlar, şehidimizin cenazesi İskenderpaşa Camii avlusuna getirildiğinde, onun Ay Yıldızlı Türk Bayrağı’na sarılı tabutunu öpmek için birbirleriyle yarıştı.

İŞTE O GÖRÜNTÜ/TIKLA İZLE

Camiye sığmayan, sokaklarda ülkenin terör politikalarını tartışan bazı Trabzonlu vatandaşlar, Diyarbakır’daki vatandaşlarında terörü karşı tek yürek olup tüm Türkiye ile aynı hassasiyeti yaşaması gerektiğini belirtti.

İŞTE O GÖRÜNTÜ/TIKLA İZLE

Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar ile birlikte şehit ailesine başsağlığı dileyip imam odasında ikindi namazını kıldı.

İŞTE O GÖRÜNTÜ/TIKLA İZLE

Cenaze törenine on binlerce vatandaş katıldı. Meydana sığmayan vatandaşlar, kapalı otoparkta, sokakta, kaldırımlarda namaz kıldı.                    

İŞTE O GÖRÜNTÜ/TIKLA İZLE

Trabzon'da İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e tepki

İŞTE O GÖRÜNTÜ/TIKLA İZLE