Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, Türk Anneler Derneği Trabzon Şube Başkanı Ziynet Şener ve yönetim kuruluna iade-i ziyarette bulundu.

Dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle derneğin çalışmaları ve kadınlar üzerine bir süre sohbet eden Şengül Yavuz sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanlarında olduklarını söyleyerek, “ Trabzon’da sivil toplum kuruluşlarımızla zaman zaman bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Türk anneler Derneği Trabzon Şube Başkanı Ziynet Şener ve yönetim kurulu şehrimizde önemli çalışmalara imza atmışlar. Kendilerine yapmış oldukları bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Şube Başkanı Şener de, Şengül Yavuz'a kadınlara verdiği destek ve sosyal konulara olan duyarlılığından dolayı teşekkür ederek, “ Valimizin eşi Şengül Yavuz ile birlikte güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Yapmış olduğu ziyaretten dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetin ardından Şengül Yavuz, Türk Anneler Derneği Trabzon Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek şubeden ayrıldı.