AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı eve partinin YSK’daki temsilcisi olan Şeref Malkoç, Ulasal TV’lerde yeni Türkiye ve yeni anayasa ile ilgili programlara katılarak önemli açıklamalarda bulunmaya devam  ediyor.

Özelikle ülkenin gündemine gelen Barış süreci ve bu süreci baltalamaya dönük gelişmelerin de tartışıldığı TV programlarında yorum ve tespitleri ile dikkat çeken Şeref Malkoç, bu tür programların da aranan akil insanı oldu.

Trabzon’daki temayül yoklamasına ilk sırada çıkan Şeref Malkoç, bugün de bazı TV kanallarının siyasi gündem ile ilgili programlarını katılacak ve Trabzon’a gelip çalışmalarını sürdürecek.

PARALEL YAPININ İPİ KENDİ ELİNDE DEĞİL

Ülkede yeni bir barış sürecine doğru girildiğine belirten Şeref Malkoç, barış ve huzur sürecinden memnun olmayan kesimlerin başında paralel yapı olduğunu belirterek “Bu yapı ne yazık ki, ipi kendi elinde olmayan bir yapı. Nefret dili ile barış sürecini sekteye uğratmaya kalkıyor” dedi.

Türkiye’nin 200 yıllık sorununun çözümünde önemli ciddi ve cesaretli adımların atıldığını belirten Şeref Malkoç “Türkiye’de huzurun olmasını kim istemez. Dış güçler İsrail, ABD’deki Neo-Con’lar. Bu güçlere karşı en milli projenin hayata geçmesinden ürkenlerin yurt içindeki işbirlikçilerinin nefret dili, 7 Haziran’da sandığa gömülecektir” dedi.

KEFEN GİYERİM DİYEN BİR LİDER VAR

Türkiye’nin başta terör olmak üzere İslam ülkelerindeki sorunların da çözümü için kendini bu uğurlu mücadeleye adamış bir lider Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın kefenimi giyidim mücadele ediyorum demesini hatırlatan Malkoç “Bu kararlılık halkımızın da teveccühü ile 7 Haziran seçimlerinde Yeni Türkiye’nin oluşumuna temel oluşturacaktır” dedi.

PARELEL YAPI ÖZÜR DİLEYECEK, TÖVBE EDECEK

Paralel yapının dış güçler tarafından kontrol edildiğini, özellikle Davos’da İsrail’e karşı Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın “One minute” resti ile hükümete darbe girişimlerine başladığını mavi Marmara ile darbe girişimlerini hızlandırdığını belirten Malkoç “Bir dini cemaat neden Başbakanı, Cumhurbaşkanını dinler. Kimin için dinler. Bir dini cemaat niye emniyeti, orduyu, yargıyı ele geçirmeye çalışır. Paralel yapı, bu yaptıklarından özür dileyecek, tövbe edecek ve dini bir cemaat olarak işine dönecek…”

EN BÜYÜK GÜÇ MİLLİ İRADE!

Hükümetin, AK Parti’nin ve AK Parti’nin yeni Türkiye ile ilgili bütün projelerinin dayanağının milli irade ve milli düşünceler olduğunu belirterek “Barış süreci projesi kendimizin milli bir projedir. Türk tipi başkanlık sistemi bizim kendi milli projemizdir. Türkiye kendi milli projeleri ile 2023’e doğru emin adımlarla yürüyor. Elbette bu kararlı siyasi duruşu sekteye uğratacaklar olacak. Ülke içinde ve dışındaki karanlık güçler, engellemeye çalışacak ama her defasında olduğu gibi şimdi de, 7 Haziran’da halkımız bütün oyunları bozacak, AK Parti’ye güvenini göstererek, yeni Türkiye yolunda emin adımlarla yürümesine destek verecek” dedi.

SEÇİMİN GÜNDEMİ DE AK PARTİ

Malkoç, 7 Haziran genel seçimlerinde konuşulan tek konunun “Kimin iktidara geleceği değil, AK Parti’nin 400 milletvekili çıkartıp çıkartmayacağı konuşuluyor. AK Parti bu seçimlere de gündemi belirleyerek giriyor…” dedi.