Trabzon’un eğitimde istenilen seviyeye gelmesinde gösterdiği başarılı çalışmalardan dolayı Milli Eğitim Müdürü Sandıkçı’ya teşekkür eden Vali Kızılcık, “9 Yıllık görev süresiniz nedeniyle yaptığınız çalışmalardan dolayı size teşekkür ederim. Birlikte önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Trabzon’umuzun eğitimde istenilen seviyeye gelmesi için sizin gösterdiğiniz özveriyi yeni gelen çalışma arkadaşımızda gösterecektir. Yeni görev yerinizde yapacağınız çalışmalarda size başarılar diliyorum” dedi.
Trabzon’da görev süresi içerisinde tüm kurumlar ile uyumlu bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Milli Eğitim Müdürü Sandıkçı, “Trabzon’da bütün kurumlar ile uyumlu bir çalışma yaptık. Trabzon’umuzun eğitimde istenilen seviyeye gelmesi için Valimiz Dr. Recep Kızılcık’ta gereken desteği fazlası ile sağladı. Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın yaptığı çalışmalarda önceliği Milli Eğitime vermesi de bizleri ayrıca mutlu etmiştir” şeklinde konuştu.
Vali Kızılcık, görev süresi içerisinde yaptığı çalışmalardan ötürü Milli Eğitim Müdürü Sandıkçı’ya telkariden yapılmış fincan takımı hediye etti.