NEVŞEHİR’in Acıgöl İlçesi'ne bağlı Topaç Köyü'nde, servis minibüsü ile şehirlerarası yolcu otobüsünün çarpışması sonucunda meydana gelen kazada ölen 2 kadın öğretmen için Nevşehir merkez Kurşunlu Cami'de cenaze namazı kılındı. Öğretmen 24 yaşındaki Halime Yılmaz'ın cenazesi Nevşehir'de toprağa verilirken, 29 yaşındaki Melek Gürtemel'in cenazesi ise memleketi Trabzon'a gönderildi.

Cuma Namazı sonrası kılınan cenaze namazına Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, Nevşehir protokolü, ölen eğitimcilerin öğretmen arkadaşları, yakınları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından ayrı ayrı cenaze namazı kıldırıldı.
Acıgöl’ün Topaç köyü İlkokulu ana sınıfı öğretmenlerinden Halime Eryılmaz ile sınıf öğretmeni Melek Gürtemel’in tabutları gözyaşları arasında omuzlara alınarak cenaze araçlarına götürüldü.

Öğretmenlerinden Halime Eryılmaz Nevşehir merkez Kaldırım Mezarlığı’na defnedilirken, Melek Gürtemel’in cenazesi ise memleketi olan Trabzon’a gönderildi.
Aynı kazada hayatını kaybeden servis şoförü Mustafa Şahin ise Acıgöl’ün Topaç köyünde kılınan cenaze namazı sonrasında köy mezarlığına defnedildi.