Aralıksız çalışmalarına devam eden Pazar’daki tek kadın Belediye Başkan Aday Adayı Şükran Yangın Üst, Pazarspor Kulübü Başkanı Hüseyin Yangın'la kahvaltıda biraraya geldi.

Seçim çalışmaları ve projeleri ile ilgili bilgilendirmede bulunan Üst, Pazarspor Kulübü Başkanı Hüseyin Yangın'a önerileri için teşekkür etti.

Şükran Yangın Üst, CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya, Kadın Kollar Başkanı ve yardımcıları, Merkez İlçe Başkanı ile gerçekleştirdiği toplantıda aday adaylık sürecinde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Kahve toplantılarına hız veren Şükran Yangın Üst, 160 yıldan günümüze dek sürekli değer kaybeden kültür başkenti Pazar'a kadın elinin değmesinin zamanının geldiğini söylerken, “Pazar'a kadın eli değsin şeklindeki sloganımız karşılık buluyor. Sokakta, kahvede, kamu kurum ve kuruluşlarında, demokratik kitle örgütlerinde halkla buluşup, projelerimizi anlatırken gördüğümüz ilgiden son derece memnunuz. Doğduğum, büyüdüğüm ilçemin Belediye Başkanlığına talibim. Yine bir ilki gerçekleştirmek için yola çıktım. Pazar'ın ilk kadın Belediye Başkanı olmak istiyorum. Çünkü hayallerim, onlarca projelerim var. Projelerimi gerçekleştirebileceğime inancım tam. Partimizin uygun görmesi ve aday gösterilmem halinde seçimi kazanacağıma ve Pazar'ı yeniden CHP'li belediyeye kavuşturacağıma inanıyorum.” dedi.

NASIL BİR PAZAR?

Belediye Başkanı olması halinde Pazar'ın kadın dostu, çocuk dostu, engelli dostu, yaşlı dostu bir ilçe olacağını vurgulayan Şükran Yangın Üst, "Bunun için 'biz kazanalım' diyorum. Yerelde kadının güçlü olması, yereli yönetmesi, gittikçe kadük hale gelen demokrasimiz açısından önemli bir adım olacaktır. Pazar halkıyla kucaklaşan, taleplerini, isteklerini dinleyen, sevgi dilini kullanan, kenti rant alanı olarak gören anlayışın dışında; modern, aydınlık, estetik bir ilçeye dönüştüreceğiz. Sivil toplum örgütlerinin görüşlerini alan, katılımcı demokrasiyi benimsemiş, Pazar'ı Pazarlılarla birlikte yönetecek bir Belediye Başkanına ihtiyaç var. Bu kentin tüm sakinleri yönetime katılacak, kentin tüm değerlerine, kültürüne, sporuna, tarihine hep birlikte sahip çıkacağız. Şükran Yangın Üst'ün inanılmaz bir azmi ve yılmadan çalışma isteği var. Birlikte varız, birlikte kazanacağız" diye konuştu.

KADIN ELİ DEĞECEK, PAZAR DEĞİŞECEK

Üst, sözlerini, 'Bütün Eller Birleşecek, Kadın Eli Değecek, Pazar’ın Çehresi Değişecek' diyerek noktaladı.