61SAAT HABER SERVİSİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çeşitli programa katılmak için geldiği Trabzon’da sabah Valilik İl Koordinasyon kuruluna katıldı. Toplantıya Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Salih Cora, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoglu, ilçe belediye başkanlanı Kamu kurumlarının bölge ve il müdürleri katıldı.

Valilik önündeki karşılama programında kendisini bekleyen bürokrasi siyasetçisi ve yöneticiler ile tek tek tokalaşan bakan Süleyman Soylu belediye başkanlarına tek tek ilçelerindeki projeleri sordu.

Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke’ye “Ne yaptın Belediye binasını paradan korkma, sizler halka hizmet ediyorsunuz. Halkımızın en güzel şekilde hizmet alması için ne gerekiyorsa yapın” dedi.

Ardından Dernekpazarı Belediye başkanı Mehmet Aşık ile tokalaşan Soylu “Emniyet lojman binası ile ilgili yapım çalışmaların başladı mı? Bir pürüz olursa Ankara’ya gel hemen halledelim” talimatını verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu daha sonra Trabzon Valisi Yücel Yavuz’u makamında ziyaret edip il koordinasyon kurulu toplantınsa katıldı.