Survivor'da elenen isim şok etti. Her geçen hafta heyecan giderek artarken bu akşam yapılan eleme şok etti. Kıbrıs yoluna adım adım yaklaşılırken, bu akşam Survivor 2016'ya veda edem isim Yattara oldu.
Yattara gerçekleşen eleme gecesinde Survivor'a veda etti. 

Acun Ilıcalı, her zaman olduğu gibi yine tam saatinde yerine geçti. Survivor 2016'nın yeni sistemiyle ilgili bazı bilgiler verdi. Yeni sisteme göre SMS oylaması işlemlerinin gelecek haftadan sonra son bulacağını belirtti.

Survivor 2016'nın final sistemiyle ilgili de bazı açıklamalar yaptıktan sonra Survivor'dan elenen o ismi açıkladı! Survivor 2016 kim elendi sorusunun cevabı ile birlikte Survivor'ın 13. haftasında elenen isim belli olmuş oldu.

Survivor 2016 izleyenlerinin her hafta merakla beklediği o gün geldi. Survivor 2016 kim elendi? sorusu bu akşam yanıt buldu.  Elemeye kalan Semih, Yattara ve Nagihan’dan biri yapılan SMS oylaması ile Survivor'a veda etti. Acun Ilıcalı tarafından başlatılan Halk SMS oylaması sırasında Survivor izleyicileri adadan gitmesini istemedikleri yarışmacılar için kısa mesaj gönderdi.  Yattara gerçekleşen eleme gecesinde Survivor'a veda etti. 

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor 2016’da bu hafta üç isim elemeye kaldı. Dokunulmazlık yarışmasını 10-6 kaybeden Ünlüler’de konsey’de bir yarışmacının ismi söylendi. Yapılan oylama sonrası Semih’in adı eleme için söylendi. Bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan Yunus bir isim daha söyledi. Bireysel dokunulmazlık yarışmasını kazanan Yunus, Yattara’nın adını söyledi. Peki Survivor 2016’da bu hafta kim elenedi sorusu cevabını buldu. Yattara gerçekleşen eleme gecesinde Survivor'a veda etti.