Kur’an Kurslarının 8 aylık eğitim ve öğretim döneminin ardından yaptıkları birbirinden güzel programlarla hem bütün bir yılın yoğunluğunu üzerlerinden attılar hem de yıl boyu yapmış oldukları çalışmaları sergilemiş oldular.

Kur’an Kursu Öğreticisi Tuba Kara’nın rehberliğinde gerçekleşen tören de öğrenciler bir yıl boyunca öğrendiklerini misafirlerin huzurunda sergilediler, namaz, sure ve duaların yanında ilahiler söyleyip kur’an okudular.

Programa Trabzon-Ortahisar İlçe Müftüsü Adem Aygül, Şube Müdürü Hayrullah Küçük ve Hüsnü Göktuğ Paşa Camii İmam-Hatibi Ensar Altun katıldılar.

Program da konuşan Ortahisar İlçe Müftüsü Adem Aygül kursiyerlere namaz’ın önemine dair konuşma yaptı.

Programa Katılan Çömlekçi Mahallesi Hüsnü Göktuğ Paşa Camii İmam-Hatip’i Ensar Altun Kur’an öğrenme öğretme ve okumanın önemi’ne dair kısa bir konuşma yaptı.

Ensar Altun yaptığı konuşmasında, “Camimizde 20 Haziran itibariyle yaz kurslarının başlayacağını, küçük-büyük ayrımı yapmadan etkinliklerele yaz boyu devam edeceğini” dile getirdi.

Program diploma töreni, hediye takdimi ile sona ererken büyük bir ilgi gören programda kursiyerler duygu dolu anlar yaşadılar. Etkinliğin ardından kur’an kursu yaz kursunun başlayacağı 20 Haziran’a kadar tatil’e girdi.