Trabzon’da Büyükşehir Belediyesine özel Kalem Müdürlüğüne atanan AK Parti eski Arsin İlçe Başkanı Farabi H. Hakkında bugün 2 gazetede dikkat çekici bir haber yayınlandı. Karadeniz’in Sesi Gazetesinin manşetten Bahadır Öktem imzası ile verdiği haberde bankaya verilen sahte senetler nedeniyle H. Hakkında 3 ayrı suçtandava açıldığı kaydedildi. 

İŞTE KARADENİZ’İN SESİ’Nİ O HABERİ
Geçtiğimiz günlerde Trabzon Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne atanan AK Parti eski Arsin İlçe Başkanı Farabi H. Hakkında, kredi çekmek için bankaya verdiği senetler yüzünden 3 ayrı dava açıldı. 

Bir bankadan kredi kullanan Farabi H.’nın teminat olarak bankaya verdiği bazı senetler gününde ödenmedi. İcra takibi başlatılınca senet sahibi gözüken 3 kişi kimseye senet verdiklerini savundu. Yapılan incelemede, senetlerde ki imzaların, bu kişilere ait olmadığı belirlendi. 

Bunun üzerine savcılık, Farabi H. Hakkında, ‘Resmi belgede sahtecilik’ ve ‘dolandırıcılık’ suçlamasıyla 3 ayrı dava açıldı. Hacısalihoğlu, “Yıllardır ticaretle uğraşırım. Muhasebecim, bankaya senetlerler vermiş. Bir kaçtanesinde sorun yaşanmış. Suçsuzluğum ortaya çıkacaktır” dedi.