Samsun'un Terme İlçe Devlet Hastanesi'nde kendisine iyi bakılmadığını iddia eden hasta, 3 kişiyi bıçakla yaraladı. Bıçaklananlardan 2'sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olay, saat 15.00 sıralarında Samsun'un Terme İlçe Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet K. isimli hasta, nefes darlığı şikayeti üzerine Terme Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Doktorların yaptığı müdahaleyi kabul etmeyen Ahmet Kuyu, 'muayene olmak istemiyorum' makbuzunu imzalamak istemedi. Daha sonra hemşireye bağırarak cebinde gezdirdiği bıçağı çıkaran Ahmet K. sağa sola sallamaya başladı. Hemşirenin yanında bulunan Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Yasin Korkmaz'ın kaşının üzerine batırdı. Hızını alamayan Ahmet K.'yı durdurmak için olay yerine gelen güvenlik görevlisi Edip Yeşildağ'ın da kolunu bıçaklayan hasta, daha sonra hastane personeli Erkan Yılmaz'ı da bıçakladı.

Elindeki bıçak hastane güvenlik görevlileri tarafından güçlükle alınan Ahmet K., hastane polisi tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yaralanan Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Yasin Korkmaz ve hastane personeli Erkan Yılmaz, acil olarak ameliyata alındı. Diğer yaralı hastane güvenlik görevlisi Edip Yeşildağ'ın ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.