TURKCELL Ana Sponsorluğunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde EticaretSEM (Eticarette Sürekli Eğitim Merkezi) tarafından organize edilen “Türkiye Teknoloji Buluşmaları”, 30 Mart 2017 günü Trabzon Ramada Otel’de saat 12.00 ve 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.
 
Gün geçtikçe sahnesi ve destekçileri genişleyen ve iş dünyasının teknolojik gereksinimlerini masaya yatıran, gündem yaratan teknolojik girişimciliğin farkındalığını yaratan, KOBİ'ler ve Girişimcilerin yoğun ilgisini çeken buluşmalar ilk defa Trabzon Ticaret ve Sanayi odası ev sahipliğinde gerçekleşecek.Teknolojinin ve internet tabanlı iş modellerinin öne çıktığı sunumlarda, girişimcilik, eticaret ve iletişim teknolojilerindeki yenilikler sahnede olacak. Bu özel güne girişim odaklı her KOBİ’miz davetli.
 
Trabzon’da ilk defa gerçekleşecek olan etkinlik Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Suat Hacısalihoğlu’nun yapacağı açılış konuşması ile başlayacak.
 
Son zamanların en yoğun ve ilgi çekici konferans zincirinin diğer konuşmacıları arasında ise sektörün en önemli isimleri yer alıyor. Gittigidiyor Genel Müdürü Öget Kantarcı, SefaMerve.com CEO’su Mehmet Metin Okur, Turkcell Direktörü Murat Küçüközdemir, Ticimax CEO’su Cenk Çiğdemli, F.I.T CEO’su Koray Bahar, Dorabase CEO’su Timuçin Öğün, Hepsiburada Satış Müdürü Ziya Kızıltan, Dijital Dönüşüm Uzmanı Murat Erdör gibi sektöre yön veren duayenler bilgi ve tecrübelerini paylaşacaklar. Toplamda 21 konuşmacının yer alacağı bu özel günü kaçırmayın.
 
Sosyal medyanın asi kraliçesi Çiğdem Özkan’ın yapacağı konuşma yine en dikkat çekici içeriklerden biri olacak.
 
“Türkiye Teknoloji Buluşmaları” nınAna Sponsoru bu yılda TURKCELL olurken, Gittigidiyor.com ve Hepsiburada.complatin sponsor oldu. TEB Girişim Bankacılığı, Sefamerve.com, TicimaxEticaret Sistemleri, F.I.T Solutions, DoraBase, HepsiPay, Ayen Software, Pegasus Havayolları, YOLO, Kariyer.net, Milliyet.com.tr, Fotometrik360, Turkports.com, ABDİK, Yetkilisaticiniz.com, PepakuraDigital, AjansTR, CYF Fuarcılık ve OevBuev.com  ise diğer sponsor firmalardan bazıları. Endeavour tarafından da desteklenen etkinlikler zinciri, bu yıl TOBBhimayesinde gerçekleşiyor.
 
Bu kapsamda işine teknolojinin gücünü entegre etmek isteyen her girişim ruhlu işletme temsilcileri konferansa davetli. http://www.teknolojibulusmalari.com/adresinden ücretsiz kayıt yaptırabilirler.