TESOB CAMİASI BAYRAMLAŞTI
TESOB’da düzenlenen bayramlaşma törenine Başkan Metin Kara, yönetim kurulu üyeleri, oda başkanları, esnaflar ve birlik personeli katıldı. Başkan Kara, bir Kurban Bayramı’nı daha idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bayramlar insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının sağlamlaştığı, dargınlıkların, küskünlüklerin unutulup herkesin dostça kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin perçinlendiği günlerdir. Hep bir arada huzur içinde nice bayramlar geçirmeyi Allah bize nasip etsin” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI
Kara, Türkiye’nin son 30 yılda yaşadığı terör, ekonomik krizler gibi sorunlardan en fazla etkilenen kesimlerin başında esnaf ve sanatkârların geldiğini de belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ülkemiz bugünlerde bir nevi kurtuluş savaşı mücadelesi veriyor. Memleketimizin dirlik ve birliği her türlü siyasi taktik ve hesapların üzerindedir. Herkes böyle davranmalıdır. Bugün ülkemiz kıl köprüden geçiyor ama esnaf ve sanatkârlar olarak her şeyin bilincindeyiz. Ülkenin 2023 hedefleri var. Türkiye’nin dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girme hedefi batılı sömürgecileri de rahatsız etmiştir. Son 35-40 yıldır sağdan soldan ayağımıza basıyorlardı ama 2023 yaklaştıkça da ayağımıza daha çok basmaya çalışıyorlar. Bu kalkışma ve terör nedeniyle bugün her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Allah huzur içinde esnafımıza, sanatkârımıza ve tüm milletimize nice nice bayramlar nasip etsin.”