Trabzon'daki Turizm STK'ları ve sektör bileşenleri Trabzon İl Kültür ve Turizm il müdürlüğüne kısa süre önce atanan Ali Ayvazoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Turizm Heyeti adına Trabzon Turizm İşletmecileri ve Seyahat Acenteleri Derneği (TİSAD) Başkanı Murat Çavga, Ayvazoğlu'na hayırlı olsun diyerek şu ifadeleri kullandı.

TURİZM TEMEL TAŞIDIR

Turizmciler olarak uzun süreden beri boş kalan makama atanan yeni müdürümüzü ziyaret ettik. Kültür ve turizm il müdürlüğü makamı Trabzon'da turizmin temel taşıdır. Yakın geçmişte Volkan Canalioğlu ve İsmail Kansız gibi duayen isimlerin oturduğu bu makam ilk görüntüde sadece Trabzon'u ilgilendiriyor gibi görünse de aslında bölgenin turizmine yön veren bir makamdır.

PROFESYONEL BİR İSİM

"Bu makama atanan müdürümüzün bölgeye hakim oluşu, profesyonel turist rehberi oluşu ve belediyede ki görevinde de turizm ile ilgilenmesi çok büyük bir avantajdır."

HEYECANLANDIRDI

"Sayın Ali Ayvazoğlu'nun kültürü birinci planda tutuşu "kültürü olmayan şehrin turizmi de olmaz" sözü, kendinden önceki il müdürlerini unutmamış olması ve eski müdürlerimizin hayatta olanları ile sürekli fikir alışverişinde olacağını bizlerle paylaşması bizleri ayrıca heyecanlandırdı."

BAŞARILAR DİLERİZ

"Trabzon ve bölge adına iyi işler yapacağına inandığımız Ali Ayvazoğlu'na yeni görevinde başarılar dileriz."