Trabzon Büyükşehir Belediyesi hava şartlarının elverişliliği dolayısıyla şehir genelinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil Yol Projesi kapsamında Tonya-Kalınçam-Erikbeli grup yolunda asfaltlamayı sürdüren Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı.  Yaklaşık 4.5 km’lik yolu asfaltlayarak vatandaşların hizmetine sunacak Büyükşehir Belediyesi, ayrıca yolun 400 metrelik kısmında genişletme ve sanat yapıları çalışması yapıyor. Tonya-Kalınçam-Erikbeli grup yolu için yapılan asfalt serme, yol genişletme ve sanat yapıları için yaklaşık 1 milyon 300 bin TL harcanacak. 

Başkan Gümrükçüoğlu: “Hava şartları el verdiği müddetçe asfalta devam”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, hava şartlarının elverişli olması dolayısıyla asfalt ve alt payı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüklerini kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu, Tonyalılar'a verdikleri sözler doğrultusunda ilçede çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, Tonya-Kalınçam-Erikbeli grup yolunu asfaltlama çalışmalarına başladıklarını kaydetti. Sadece seçimlerden seçimlere vatandaşın ayağına gitmediklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, daha önce de ifade ettikleri gibi kar yağana kadar asfalt çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. 

Muhtar Hacısalihoğlu: “Yolumuz çok kötü bir haldeydi”

Tonya-Kalınçam-Erikbeli grup yolu güzergahı üzerinde olan Biçinlik Mahallesi Muhtarı Servet Hacısalihoğlu, yollarını asfaltlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Muhtar Hacısalihoğlu, “Burası asfalt dökülmeden önce toz topraktı. Çok kötü bir haldeydi. Başkan Gümrükçüoğlu bizlere söz verdi ve yolumuzu asfaltlıyor. Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerinden memnunuz. Yolumuzun asfaltlanması, genişletilmesi ve sanat yapıları çalışmaları dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.