Kar yürüyüşünün ardından Kalınçam Köyü’nün zirvesine ulaşan Dernek üyeleri, ısınmak için çay içip karda horon oynadı. Yaptıkları kardan adamın boynuna Bordo-Mavi kaşkolü asmayı da ihmal etmeyen Dernek üyeleri, Trabzonspor aşkını her yerde kalplerinde hissettiklerini gösterdiler.


Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği olarak amaçlarının Doğu Karadeniz’in sahip olduğu doğal güzellikleri, zengin florası ve faunasını tanıtmak olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Aydın Mutlu, “Bölgemiz doğal güzellikleri ile adeta insanları büyülerken, havası ile insanlara sağlıklı bir ortam sunuyor. Üyelerimizle birlikte belirli periyotlarda geziler düzenliyoruz. Hem spor yapıyoruz hem de bölgemizin doğal güzelliklerini görme imkanı buluyoruz. Bölgemizi ne kadar iyi tanırsak, o kadar iyi tanıtabileceğimize inanıyoruz” diye konuştu. gölün kış manzarasını da yaşayarak buz tutan gölün üzerinde hem kaydık, hem gezinti yaptık hem de ateş yakarak ısınmanın keyfini yaşadık" dedi.


Dernek olarak düzenledikleri gezilere isteyen herkesin katılabileceğini dile getiren Başkan Mutlu, “Doğa sporlarından gezi ve keşiflere kadar her şeyin bulunduğu bu platformda, isteyen herkes etkinliklerimize ailesi ve arkadaşları ile katılabilir. Önümüzdeki yıllarda daha geniş katılımlı ve daha güzel etkinliklerle doğaseverlerle birlikte olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.