61SAAT HABER SERVİSİ - ÖZEL HABER

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Ağustos Ayı İl Danışma Meclisi toplantısı Trabzon Hamamizade İhsanbey Kültürmerkezi’nde düzenlendi. 

İl Danışma Meclisi Toplantısı’na AK Parti Trabzon Milletvekili Genel Merkez Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, Adnan Günnar, Muammet Balta Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı İbrahnim Sağıroğlu, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Of Belediye Başkanı salim Salih Sarıalioğlu ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. 

LİSTELER DEĞİŞEBİLİR 

Toplantının başında yeni seçim ve yeni listeler ile ilgili 61saat.com’a konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı ve Trabzon Milletvekili Süleyman ‘Tabiki değişim olabilir’ sinyali verdi. 
Bu seçimin diğerlerinden çok farkı olmayan yeni bir genel seçim olduğunu belirten Soylu, ‘Bu yepyeni bir seçim. Aynı 7 Haziran’daki gibi. Türkiye yeni bir seçime gidiyor. Ve tabi ki listeler değişebilir. Aday adayları, adaylar sistem aynı şekilde işleyecektir. Herkes yeniden değerlendirilecektir. Buna ben karar veremem. Kimse karar veremez. İsteyen herkes yeniden aday olacaktır. Ve  O isimleri belirleyecek  karar organları da bellidir. Aday adaylarını değerlendirecek yetkili organlar bellidir. Bu karar mercilerinin belirleyeceği isimlerle yeniden seçime gidilecektir. Bizim milletvekili olarak görevimiz 1 Kasım 2015’te sonar erecektir.