İl Özel idaresi, Trabzon yatırımlarını fuara katılanlara Cd, afiş kitap ve benzeri kitle iletişim araçları ile anlattı. Standa Ankaralılarla buluşan il genel sekreteri İbrahim Kul Trabzon yatırımları konusunda herkesi bilgilendirdi.



6. sı düzenlenen Trabzon etkinlikleri bütün haşmeti ile devam ediyor. Etkinliklerde stant açan kurumlardan biri olan il özel idaresi, Trabzon yatırımları konusunda halkı bilgilendiriyor. Fuar alanının en geniş stantlarından birini oluşturan il özel idaresinin standında Trabzon’a bu alanda hizmeti dokunanlar da bir araya geliyor.



Trabzon’un eski valisi Yılmaz Ergun kendi döneminde köyyolları sorunlarını çözmede çok zorluklar çektiklerini de belirtti. Etkinliklere katılanlara il özel idaresi standında Trabzon’un cd’si yayla yollarını gösteren haritalar ile kurumun çalışmalarını anlatan bröşür ve kitaplar dağıtılıyor. İl genel sekreteri İbrahim Kul, Trabzon’un yaz kış her zaman turizm potansiyeli açısından değerlendirilecek iller arasında olduğunu fuara katılanlara da anlatıyor…