Trabzon Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Sakatlar Derneği Trabzon Şubesi'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği kursa katılan engelliler, eğitimlerini belediye eski binasında sürdürüyor.
Memur sınavına hazırlanan engelliler, belediyenin başlattığı uygulamadan çok memnun olduklarını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Böylesine önemli bir etkinliğin diğer belediyelere de örnek olması gerektiğini belirten engelli vatandaşlar eğitimlerini çok güzel ve rahat bir ortamda sürdürdüklerini kaydetti.
Türkiye Sakatlar Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Tayfun Serdar, hazırladıkları projeye Trabzon Belediyesi ile İl Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlüğü'nün destek verdiğini belirterek şöyle konuştu: "Trabzon Belediyesi duyarlılık göstererek nisan ayı sonunda yapılacak engelli memur sınavı için belediye eski binasını tahsis etti. 45 engelli vatandaşımız burada rahat bir ortamda eğitimlerini sürdürüyor. Burada eğitim gören tüm engelli kardeşlerimizin sınavı kazanıp memur olmalarını arzu ediyorum."
Serdar, katkılarından dolayı belediye ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.