Birlik Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında yapılan toplantıda 2011 yılı kesin hesap raporu ve ibrası, 2011 faaliyet raporunun okunması, Meclis 1. ve 2. Başkanvekilleri ile encümen üyelerinin seçimleri yapıldı.

Toplantının açılışında konuşan Başkan Gümrükçüoğlu Karakaya Grup içme suyunun önemine değinerek, “Merkez köy, belde belediyelerimizin su ihtiyacını karşılayan Karakaya Grup içme suyunun vatandaşlara ulaştırılmasında köy muhtarlarımız ile belde belediye başkanlarımız büyük gayret sarf ediyorlar. Biz de Trabzon belediyesi olarak muhtarlarımızın ve belde belediye başkanlarımızın emrindeyiz. Herhangi bir arıza durumda iş makinelerimiz ve personellerimiz olarak her zaman sizlerin yanındayız. Gayretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karakaya grup içme suyunun 2011 yılı kesin hesap raporunun okunduğu toplantıda birliğin 2011 yılı toplam geliri 38.147.75 TL olurken gideri ise 64.594.94 olarak gerçekleştirdi.
Meclis toplantısında, meclis 1. ve 2. başkanvekilleri ile encümen üyelerinin seçimleri yapıldı. Buna göre Birlik Meclisi 1. Başkan Vekilliğine Saffet Karabina, 2. Başkan Vekilliğine ise Haydar Kılıç seçildi. Encümen üyeliklerine ise Yadigar Peken, Turgut Alemdar, Zikrullah Kahveci, İbrahim Solak, Necip Kahraman, Necmi Bülbüloğlu, Abdulkadir Velioğlu seçildi. Başkan Gümrükçüoğlu seçilen üyelere görevlerinde başarılar diledi.