61SAAT HABER SERVİSİ : Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı toplantılarının son gününde anlamlı bir karara imza attı. MHP’li Meclis Üyesi Ali Sağır’ın önerisi ile meclis üyeleri bu ay ki huzur haklarını şehit Kenan Kumaş’ın ailesine bağışladı.
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı toplantılarının sonuncusu bugün yapıldı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında yapılan toplantıda MHP’li Ali Sağır dikkat çeken bir öneri ortaya koydu.
Sağır, meclisi bu ay ki huzur haklarının İstanbul Sultanahmet’te canlı bomba saldırısında şehit düşen polis memuru Kenan Kumaş’ın ailesine bağışlanmasını önerdi. Bu öneri Belediye Meclisinde de takdir gördü.
Başkan Gümrükçüoğlu, “Güzel bir duygu, düşünce öneri” diyerek öneriyi oyladı. Oy birliği ile meclis bu ayki huzur haklarını Şehit Kumaş’ın ailesine bağışladı.
Hatırlanacağı üzere daha önce de Ortahisar Belediye Meclisi huzur haklarını Soma’da ki maden faciasında hayatını kaybeden maden şehitlerinin ailelerine bağışlamıştı.