Trabzon'un Arsin ilçesinde Ayın Şoförü seçilen Ayşe Beşir'e plaketi ve hediyesi TESOB Başkanı Metin Kara ve oda başkanı Murat Ateşoğlu tarafından takdim edildi.
 
Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) tarafından başlatılan Ayın Şoförü uygulamasında ödüller dağıtılmaya devam ediyor. Arsin ilçesinde Ayın Şoförü seçilen Ayşe Beşir'e plaketinin verilmesi için Arsin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda tören düzenlendi.
 
Törende, 18 yıldır öğrenci servisi şoförlüğü yapan Ayşe Beşir'e plaketi ve hediye altını TESOB Başkanı Metin Kara ve Arsin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Murat Ateşoğlu tarafından verildi.
 
Kendisinin ve çocuklarının komşularını okula taşıyarak başladığı servis şoförlüğünü meslek haline getirdiği ve büyük zevkle yaptığını belirten Ayşe Beşir, "Böyle bir ödüle layık görülmekten dolayı gurur duydum. Herkese teşekkür ederim" dedi.
 
TESOB Genel Sekreteri Ömer Kayıkçıoğlu ve Eğitim Uzmanı Özge Yılmaz'ın da katıldığı törenin ardından Ayşe Beşir'in aracına Ayın Şoförü çıkartmaları yapıştırıldı.