40 yaşında olan ve bugüne kadar hastalıklar sebebiyle hayırseverlerin yardımlarıyla hayata tutunmaya çalışan Erdoğan Ulusoy vatandaşların yardımlarını bekliyor.

Birkaç sene öncesine kadar sağlığı yerinde olan ve Karabük’te demir çelik fabrikasında çalışan Ulusoy şu anda sağlık sebeplerinden dolayı çalışamaz halde. Eşi ağır derecede şeker hastası, kızı Yonca Ulusoy’un ise kalbi delik, Merve Ulusoy’un ise akıl sağlığı yerinde değil.  

Senelerdir eşiyle ve çocuklarıyla devletin verdiği 3 aylık engelli maaşıyla yaşam mücadelesi veren Ulusoy, Trabzon’a da fındık günlüğünde çalışmaya gelmiş. Kalbi delik olan kızının ilaç masraflarını karşılayamaz hale gelen Ulusoy, ‘Kızım için devletimiz yurt dışından gelen 2500 Euro olan iğnelerin 1000 Euro sunu devlet karşılıyor. Diğer geri kalanına yetişmeye çalışıyorum.

O yüzden ne iş olursa yapıyorum. Buraya da fındık günlüğü için geldim ama bu yıl fındık yokmuş onu öğrendim.

Ben tek başıma hasta halimle ailem için mücadele veriyorum. Ben de epilepsi hastasıyım.  Elimden geldiği kadar çalışacağım fakat artık yettiremiyorum’ diye konuştu. Bazı hayırsever vatandaşların kendi adına İş Bankası’ndan hesap açtığını ve zaman zaman kendisine yardım yapıldığını söyleyen Ulusoy; ‘yardım yapacak olan vatandaşların 7621 0885028 nolu hesaba para yatırabileceklerini’ söyledi. 

TAKA