ASANSÖRÜN KAPISINI SERT AÇMIŞ 

TRABZON’DA aynı apartmanda oturduğu meslektaşı Azeri uyruklu Vamık Kadimov’un (64) asansörün kapısını sert açmasına sinirlendiği iddia edilen Beşirli 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi Doktoru Hakan N. meslektaşını döverek hastanelik etti. Üç parmağı ve kaburgası kırılan KTÜ Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda görevli Dr. Vamık Kadimov, görev yaptığı hastanenin kalp damar cerrahisi bölümünde tedavi altına alındı.

İKİLİ ARASINDA HUSUMET VARMIŞ  
TRABZON’UN Karşıyaka Mahallesi’nde aralarında eskiye dayalı apartman parkı yerine araç çekmeden dolayı husumet olduğu ileri sürülen iki doktor asansör kapısında karşılaştı. Azeri Doktor Vamık Kadimov, kendisini dövdüğünü iddia ettiği Dr. Hakan N.’den şikayetçi oldu. Kadimov, “Hakan N.’nin eşinin de kendisine hakaret ettiğini ve saldırdığını söyledi. Dr. Hakan N. ise Vamık Kadimov’un kendisine biber gazı sıktığını ileri sürdü.   

TRABZON’DA aynı apartmanda karşılıklı oturduğu Azeri uyruklu Dr. Vamık Kadimov’un asansörün kapısını sert açmasına sinirlendiği iddia edilen Beşirli 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi Doktoru Hakan N. meslektaşını döverek, hastanelik etti. Üç parmağı ve kaburgası kırılan KTÜ Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda görevli Dr. Vamık Kadimov, görev yaptığı hastanenin kalp damar cerrahisi bölümünde tedavi altına alındı.

ARALARINDA HUSUMET VARMIŞ
Trabzon’un Karşıyaka Mahallesi’nde aralarında eskiye dayalı apartman park yerine araç çekmeden dolayı husumet olduğu öğrenilen iki doktorun kavgası karakolda bitti. Geçen hafta iş çıkışı evinin yolunu tutan Azeri uyruklu Vamık Kadimov,  apartmana girdikten sonra asansöre binerek evinin bulunduğu kata çıktı. Bu sırada evinden çıkan Dr. Hakan N. ile karşılaştı. İkili arasında kavga çıktı. Kaburgası ve sol elinin üç parmağı kırılan Vamık Kadimov komşuları tarafından hastaneye kaldırıldı.

KOMŞUSUNDAN ŞİKAYETÇİ OLDU
KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Kalp Damar Cerrahi Ana Bilim Dalı’nda tedavi altına alınan Azeri Doktor Vamık Kadimov, kendisini dövdüğünü iddia ettiği Dr. Hakan N.’den şikayetçi oldu. Asansörün kapısını sert açtığı için hakarete uğradığını ve dövüldüğünü ileri süren Vamık Kadimov, “Göbekli ve uzun boylu bu meslektaşım, göbeğiyle beni asansöre sokup, yumruklamaya başladı. Elimde poşetler ve çantam vardı. Yüzümü korurken elimin üzerine yumruk attı. Eşi de evinin kapısından, 'Pis Azeri' diye bağırdı. Sonra beni tırnaklarıyla yaraladı. Daha sonrasını hatırlamıyorum” dedi. Vamık Kadimov, “Etraftan duyuyorum kendisine biber gazı sıkmışım. Nerede bulmuşum gazı da ona sıkacağım. Zaten biber gazı taşımak yasak değil mi”diye konuştu.

“BANA BİBER GAZI SIKTI”
 
Beşirli 1 Nolu Aile Sağlı Merkezi Dokturu Hakan N. Vamık Kadımov’un kendisine hakaret ettiğini belirterek, “Bana biber gazı sıktı. Bu konu yargıya intikal etti. Konuşmak istemiyorum” dedi. Bu arada olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.