TOBB ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) iş birliğinde Eticaret SEM tarafından organize edilen ve hepsiburada’nın sponsorlarından biri olduğu Türkiye Teknoloji Buluşmaları 30 Mart 2017 Perşembe günü Trabzon’da gerçekleşecek.

Trabzon Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Ramada Otel’de gerçekleşecek olan buluşmada, iş dünyasının teknolojik gereksinimleri masaya yatırılacak ve teknolojik girişimcilik konuşulacak. Alanında uzman 24 sektör temsilcisi ve akademisyenin konuşmacı olarak katılacağı etkinlikte, teknoloji ve internet tabanlı iş modelleri, girişimcilik, e-ticaret, gibi konular; internet tabanlı iş modelleri üzerinde faaliyette olan veya olmak isteyen KOBİ’lere ve girişimcilere sunulacak.

Hepsiburada Türkiye’yi mağazanıza getiriyor!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret operasyonunu yürüten hepsiburada adına Trabzonlu KOBİ’ler ve girişimciler ile bir araya gelecek olan hepsiburada Satış Geliştirme Müdürü Ziya Kızıltan, e-ticaretin de masaya yatırılacağı etkinlikte katılımcılara işlerini ve projelerini yeni teknolojileri kullanarak nasıl büyütebileceğini aktaracak. Ayrıca markasını Trabzon ile beraber tüm Türkiye’ye taşımak ve yeni müşterilere ulaşmak isteyen işletme sahipleri, Hepsiburada Pazar Yeri ile ürünlerini Türkiye’nin dört bir yanındaki milyonlarca hepsiburada müşterisine nasıl ulaştırabileceğini öğrenecek.

Hepsiburada Pazar Yeri

Trabzonluların da e-ticaret ile tüm Türkiye’ye ve hatta dünyaya açılabileceğini belirten Kızıltan, etkinlik öncesinde şu açıklamalarda bulundu: “Yaklaşık 1,5 yıl önce hayata geçirdiğimiz Hepsiburada Pazaryeri’ne, Türkiye’nin tüm şehirlerinden dahil olan 7 binin üzerinde firma, hepsiburada’nın imkanlarından faydalanıyor. Bu firmalar Pazar Yerinde sahip oldukları imkanlar ile satışlarını çok ciddi oranda arttırdı. Trabzon’da henüz Hepsiburada ailesine katılmayan birçok iş ortağı adayımız olmakla birlikte aralarında yüz binlerce lira ciro yapmış iş ortaklarımız da yer almaktadır. Amacımız, Teknoloji Buluşmaları etkinliği vesilesi ile Trabzon’daki iş ortaklarımızın sayısını artırarak Trabzon firmalarımızın ticaretlerini Trabzon’un dışına taşımak ve ürünlerini Türkiye’nin 81 iline satabilmesini sağlamaktır.”

Teknoloji Buluşmalarına nasıl katılırım?

30 Mart 2017 tarihinde Ramada Otel’de gerçekleşecek olan ve katılımın ücretsiz olduğu Türkiye Teknoloji Buluşmaları Etkinliği ile ilgili detaylı bilgilere www.teknolojibulusmalari.com adresinden ulaşılabilir ve kayıt yaptırılabilir.