61SAAT HABER SERVİSİ / Fatih Yılmaz

 Trabzon'un Araklı ilçesi Tilkibeli mevkiinde saat 22.00 sularında kaza meydana geldi. Erzurum'dan Trabzon'a gelmekte olan 25 FY 429 plakalı aracın şoförünün kontrolü kaybetmesiyle araç köprüden dereye yuvarlandı.

Ters dönen aracın içinde bulunan 3 kişiden 2'sinin öldüğü 1'inin ise apır yaralandığı öğrenilirken, kazada hayatını kaybedenlerden birinin Gümüşhane nüfusuna, diğer iki kişinin ise Trabzon Araklı nüfusuna kayıtlı olduğu bilgisine ulaşıldı. Kazanın ardından olay yerine Akut ekipleri sevk edilirken, yaralının Araklı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi. 

  Kazada hayatını kaybedenlerden birinin Araklı nüfusuna kayıtlı 23 yaşındaki Musa Taşkın ve diğerinin ise Gümüşhane Nüfusuna kayıtlı İbrahim Çelik olduğu öğrenildi. Kazada yaralı kurtulan 33 yaşındaki Hacı Taşkın’ın ise, şok geçirdiği Araklı Devlet Hastanesinde vermiş olduğu ifadede araçta bir kişinin daha ola bileceği yönündeki ifadesi doğrultusunda kaza yerinde AFAD ekipleri arama çalışması başlattı.

Kaza geçiren vatandaşların inşaat işçisi olduğu öğrenilirken Erzurum’dan Trabzon’a gelmek üzere iken kaza geçirdikleri öğrenildi.