61SAAT HABER SERVİSİ-Trabzon’da Ayasofya Kavşağında dün gece saat 23:00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 2’si kadın 4 kişi yaralandı.  İddialara göre olay şu şekilde gelişti: Yeni Sahil Yolundan gelip Ayasofya Kavşağından, Ayasofya Mahallesine istikametine gitmekte olan ve içerisinde Onur-Ayla Eyüpoğlu ile Serap – Mithat Odabaş’ın bulunduğu araca Beşirli İstikametinden gelen ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen araç sağ arka kapıdan çarptı.
Çarpmanın etkisi ile savrulan araç Ayasofya Müzesinin çevre düzenlemesi koyulan tentelere vurarak durabildi. Hurdaya dönen aracın içerisinde ki 4 kişi yaralandı.
Aracın her iki yandan da darbe yemesi üzerine 4 kişi aracın içinde sıkışırken, kazayı görenler ilk yardım ekiplerine haber verdi. Bunun üzerine bölgeye 4 ambulans ile Trabzon Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi. Aracın kapılarını kesen itfaiye ekipleri araçta sıkışan 4 kişiyi çıkarırken yaralılara ilk müdahaleyi bölgeye gelen ilk yardım ekipleri yaptı.  
Araçtan çıkarılan Onur-Ayla Eyüpoğlu ve   Serap – Mithat Odabaş ambulanslarla çevrede ki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.
Kaza anında 3 kişinin durumunun iyi olduğu görülürken, son sağlık durumları hakkında ise bilgi verilmedi.
Kazanın geç bir vakitte meydana gelmesine rağmen bölgeye çok sayıda vatandaşın birikmesi ise dikkat çekti.
Kazada yaralanan Onur-Ayla Eyüpoğlu çiftinin 2-3 aylık evli oldukları ve çiftin bir de bebek bekledikleri ileri sürüldü. Kaza anında yaralanan ve ambulansa alınan Onur Eyüpoğlu’nun sürekli eşini sorduğu kendisinin bırakılarak eşiyle ilgilenilmesini istediği kaydedildi.
Ambulansta ki sağlık görevlileri de eşinin hastaneye kaldırıldığını Eyüpoğlu’nu söyleyerek sakinleştirmeye çalıştıkları görüldü.   
Kaza anında bölgenin karanlık olması ve ışık olmaması da kazaya sebebiyet verdiği ileri sürülüyor... 

KAYNAK: 61SAAT.COM

GÖRÜNTÜ SAYFANIN EN ALT KISMINDADIR
















KAZA AYASOFYA ile 61saat