Güvenlik görevlilerinin Ramazan Bayramı'nda moral ve motivasyonun artırılması amaçlanan kampanya kapsamında, 4 farklı görsel ile özel olarak hazırlanan tebrik kartalırı vatandaşlar tarafından Ülkemizin Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan güvenlik güçlerine gönderilmeye başlandı.

Kampanyaya Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Garnizon Komutanı Okçin Akşit, , il Emniyet Müdürü Murat Köksal bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

Proje kapsamında bir konuşma yapan Vali Yavuz,  PTT İşletme Genel Müdürlüğünün yaptığı hizmetlerin takdirle karşılandığını söyleyerek " Bu genel müdürlüğümüz aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de imza atıyor. Bu projede kuruluşumuzun mübarek günlerde düşündüğü ve tasarladığı çok muazzam bir kampanya.

Ülkemizin en büyük sıkıntısı olarak gördüğümüz terör olayına karşı Doğu ve Güneydoğu illerimiz başta olmak üzere yürütülen bir mücadele var. PTT işletme Genel Müdürlüğümüz de burada görev yapan güvenlik kuvvetlerimizin, jandarma ve polis teşkilatımızın olduğu yerlere yönelik güzel ve anlamlı bir çalışma yapmışlar. 173 merkeze, bu bölgelerimizde görev yapan güvenlik kuvvetlerimize hem moral hem destek olması hem de vatandaşımızın bu yöndeki duygularını dile getirebilmesi için güzel bir proje geliştirmiş ve bugün itibariyle Türkiye genelinde bunun tanıtımı yapılıyor.

Ramazan Bayramı yaklaşıyor bu  kampanya  mektup, tebrik kartı gönderme alışkanlığını canlandırmaya da faydası olacağını düşünüyorum. Vatandaşların ücretsiz olarak hazırlanan listeden istedikleri yere duygularını yazarak tebrik kartı gönderebilecekler. Bu yönüyle de millet olarak bir dayanışmamızın göstergesi. Oradaki arkadaşlarımıza moral açısından destek olunmasına da fırsat veren bir proje" dedi.

Trabzon PTT Başmüdürü Coşkun Karaca da bu kampanyanın, Doğu ve Güneydoğu illerinde görev yapan güvenlik güçlerinin motivasyonunu artırmak için başlatıldığını söyledi.

Konuşmaların ardından Vali Yücel Yavuz, İl Emniyet Müdürü, Garnizon Komutanı ile bir grup vatandaş, sloganı" Size Minnettarız " olarak belirlenen kampanyaya katılarak, duygu ve düşüncelerini yazdıkları kartpostalları postaya verdiler.