61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzon'un en işlek caddesi olan,  Kahramanmaraş caddesi akşam saatlerinde Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından araç trafiğine kapatıldı. Yol 5 saatlik çalışmanın ardından trafiğe açıldı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ekipleri bu akşam Kahramanmaraş Caddesinde bir binanın alt katında yer alan Çoruh Elektrik Dağım A.Ş.'ye ait trafo ile ilgili çalışma başlattı. Burada bulunan bir binan alt katından yer alan, ancak binanı satılması nedeniyle buradan çıkarılmasına karar verilen trafonun yer altına yerleştirilceği öğrenildi. Bu nedenle bölgede çalışma başlatan Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri mecburi olarak yolu trafiğe kapattı. Çalışmaların henüz ne kadar süreceğe açıklanmazken polis ekiplerinin de Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekiplerine yolun trafiğe kapatılması için yardımcı olduğu kaydedildi. 
Maraş Caddesinin trafiğe kapatılmasının ardından ise ilginç görüntüler oluştu.  Araçların olmaması sebebi ile cadde vatandaşlara kalırken, bazı vatandaşlar alışkanlıktan olsa gerek kaldırımdan yürümeyi tercih etti.

Maraş Caddesinde çalışmalar sona erdi. Cadde yaklaşık  5 saatlik kesintinin ardından trafiğe açıldı...