61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’da bugün sabah saatlerinde meydana gelen terör saldırısında 2 polisimiz şehit düşerken 6 kişi yaralandı.
Yaralılardan 1 kişinin sivil olduğu, 5 kişinin ise polis memuru olduğu öğrenildi. Trabzon Valiliği konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“19 Temmuz 2016 Salı günü saat:08.30'da ilimiz Maçka İlçesinde yol kontrol uygulaması yapmak üzere görevli Emniyet Mensuplarımıza terörist saldırı gerçekleştirilmiş olup, saldırıda 2 polis memurumuz şehit olmuş, 5 polis memurumuz ve 1 sivil vatandaşımız yaralanmıştır. Eylemi gerçekleştirenlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlatılmıştır” ifadeleri kullanıldı.

SEKEN KURŞUN İLE YARALANDI
Yaralılardan tek sivil kişinin 27 yaşında ki Duygu Balcı Şeker’in olduğu öğrenildi. Optisyen olan ve bölgede gözlükçü dükkanı bulunan Şeker, çatışma olduğu sırada silah seslerinin olduğu bölgeye doğru gittiği ve burada seken bir kurşunun başına isabet etmesi sonucu yaralandığı kaydedildi.
Şeker’in ilk müdahalesinin Maçka Devlet Hastanesinde yapıldığı ve ardından Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek burada tedavi altına alındığı kaydedildi.