Ak Parti Trabzon Teşkilat Başkanı Hüseyin Öztürk İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Demirtaş ve İl Yöneticisi Hasan Şener ile birlikte tüm gece,  polis ve askeri nöbet ve kontrol noktalarını ziyaret ederek onlara başsağlığı dileyip ikramlarda bulundu.

Bu ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren polisler ise Trabzon'da görev yapmanın bir ayrıcalık olduğunu ifade etti. Trabzon halkının polise ve askere olan bağlılığı ve sevgisine dikkat çeken polisler,  hemen hemen her akşam hiç tanımadıkları insanların kendilerine ikramlara bulunduğu hatta evlerinden baklava ve börek yaparak kendilerini ziyarete geldiklerini söylediler. Polisler ve askerler Trabzon halkına teşekkür etti...
 
Teşkilat başkanı Hüseyin Öztürk'te Beşiktaş Stadyumu önünde yapılan hain saldırıyı kınayarak polis teşkilatına baş sağlığı dileyip bu milletin küçülmez bileği çelik yumruk olan polis teşkilatına her zaman her yerde her koşulda destek olacağını söyledi. Öztürk, “siz rahat olun bu ülkede ne polisler ne Mehmetçikler tükenir biz bir ölür  bin diriliriz gerekirse sizlerle buralarda sabaha kadar nöbet tutarız” ifadelerini kullandı.