Edinilen bilgiye göre, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'ne dün gelen bir ihbar sonrasında İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri, gittikleri Ortahisar ilçesi Çukurçayır mevkiinde kimliği belirsiz bir kadın cesedi buldu.

Cesedin bulunduğu nokta jandarma bölgesi olması nedeniyle soruşturmaya sonradan Trabzon Ortahisar İlçe Jandarma Komutanlığı müdahil oldu.

Olay yerinde yapılan çalışma sonrasın da kimliği belirsiz ceset Trabzon Adli Tıp Kurumu'na otopsisi yapılmak üzere kaldırıldı.

Burada yapılan ön otopsisinde genç kızın başına sert bir cisim ile vurulduğu ve göğüs kısmında bıçak kesi izleri tespit edildi. İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri ise olay yeri çalışmaları sonrasında 1 kişinin ifadesine başvurdu.

Genç kadının vücudunda bulunan dövmeleri bilgi veren kişiye gösteren jandarma ekipleri, genç kızın 1993 doğumlu Pınar K. isimli arkadaşı olabileceğini ve son olarak 2’si kız 4 arkadaşı ile birlikte bir araç ile gezdiklerini öğrendi. 

Öte yandan Pınar K’nın yakınları Trabzon Adli Tıp Kurumu'na giderek cesedin o olup olmadığı yönünde tespitte bulunacakları öğrenildi.