Çağlayan Mahallesinde üç yıldır asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdüren Ortahisar Belediyesi, neredeyse mahallenin bütün yollarında asfaltlama ve betonlama çalışmalarını tamamladı. Ortahisar Belediyesi Çağlayan'da kurulduğu günden bu yana toplamda 90 km'lik asfaltlama ve betonlama çalışması yaparak bir rekora imza attı. Mahalleliler Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'e yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

"EN GENİŞ KAPSAMLI YOL ÇALIŞMASI"
Çağlayan Mahallesi muhtarı Ömer Ergenç, bugüne kadar Ortahisar Belediyesi'nin mahallelerinde en geniş kapsamlı yol çalışması yaptığına dikkat çekerek, "Ortahisar ilçemizde Çağlayan mahallesinin de içinde olduğu kırsal mahallelerde yol sorunları bir hayli fazlaydı. Mahallemiz çok geniş bir alanı kapsadığı için birçok sıkıntımız vardı. Başkanımız Ahmet Metin Genç de mahallemizi ziyaretinde bize yol sözü vermişti. Kırsal mahallelere ağırlık vereceklerini söylemişti. Şimdi verilen bu sözlerin tutulmasından dolayı kendisine çok müteşekkiriz. Bize verilen hiçbir söz havada kalmadı. Allah kendisinden razı olsun. Ne zaman bir sıkıntımız, bir ihtiyacımız olsa bununla ilgilendi.  Ve hiçbir talebimize duyarsız kalmadı. Biz de Çağlayan Mahallesi olarak mahallem adına kendisine ve çalışma ekibine teşekkür ediyorum." diye konuştu. 
 
"HER SÖZÜMÜZÜN TAKİPÇİSİYİZ"
Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, vermiş olduğu sözleri yerine getirmenin mutluluk ve huzurunu yaşadığını belirterek, "Gerek yerel seçimlerde gerekse mahalle ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın bizden istekleri oluyor. Biz de bu konularda imkanlarımız ölçüsünde sözler veriyoruz. Sırf günü kurtarmak ya da için söz vermiyoruz. Verilen hiçbir sözümüz havada kalmıyor. Her bir sözümüzün takipçisiyiz. Ve yerine getiremeyeceğimiz hiçbir söz de vermiyoruz. Çağlayan Mahallemizde de vatandaşlarımızın bizden istekleri olmuştu. Ve bizim de birtakım vaatlerimiz vardı. Bunları yerine getirmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz." dedi.