61SAAT HABER SERVİSİ - Bem-Bir-Sen Trabzon İl Başkanı Dr. Aslan Korkmaz, yaptığı yazılı basın açıklamasıyla Eski Trabzon Belediye Meclisi, CHP’li Meclis Üyesi A.Y.’nin 3 üyelerine saldırıda bulunduğunu ileri sürdü.
Sendikanın Trabzon İl Başkan Yardımcısı aynı zamanda Ortahisar Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Muammer Şahin ile üyeleri Osman Küçük ve Zabıta Memuru Kemal Topaloğlu’na A.Y.’nin saldırıda bulunduğunu ileri süren Korkmaz, “Görevi kent düzeninin sağlamak olan görev alanı, tüm kendi kapsayan ve günlük yaşamın olumsuzluklarını ilk elden giderilmesi için hayati bir önem taşıyan belediye çalışanlarına yönelik saldırı maalesef devam etmektedir.
Trabzon Ortahisar Belediyesinde yapı kontrol müdürü olarak görev yapan sendikamız Trabzon İl Başkan Yardımcısı Muammer Şahin ile Sendikamızı üye iki memura görevi başında yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz.
Eski Bir Belediye meclis üyesi olan A.Y. görevi başında ki kamu görevlisine yapmış olduğu saldırı kabul edilemez” ifadelerini kullandı.
Korkmaz, sözlerine şu şekilde devam etti: “Sendika temsilcimiz olan bir belediye çalışanını ve zabıta memurlarına karşı takınan hasmane tutum yıldırma girişimlerini eski bir belediye meclis üyesine yakıştıramadığımızı belirtiyor, temsilcimize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Saldırıya uğrayan üyelerimiz hukuki haklarının takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz”