İlçenin Mersin mahallesinde bir bahçede bulunan su kuyusunda ceset ihbarı alan jandarma ekipleri olay yerine gitti. Yapılan incelemede su kuyusu içerisine atılmış ve üzeri beton blok ile kapatılmış bir ceset bulundu. Yaklaşık 15 gün önce atıldığı tahmin edilen cesedin aynı mahallede yalnız yaşayan Adem Kara (47) isimli şahsa ait olduğu öğrenildi. Kuyudan çıkartılan şahsın cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na nakledildi.

Olayı amcasının oğlu fark etti

Olay şahsın amcasının oğlunun bahçe sulamak istediği esnada fark edildiği iddia edildi. Henüz ism açıklanmayan  şahıs bahçe sularken sudan pis kokular gelmesi üzerine su kuyusuna bakmak istedi. Üzeri beton blok ile kapatılan kuyuyu açan şahıs, kuyu içerisinde bir ceset olduğunu görünce itfaiye ve afat ediklerine haber verildi.

15 gündür kuyuda kaldı

Olay yerine gelen jandarma ekiplerince kuyudan çıkarılan cesedin, yalnız yaşayan Adem Kara'ya ait olduğu tespit edildi. Yaklaşık 15 gündür kuyuda olduğu tahmin edilen ceset, ölüm nedeninin tespiti için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.