SORGUYU POLİS VE MİT BİRLİKTE YAPIYOR
 
TRABZON Emniyet Müdürlüğünün, bölgede kendini iş adamı olarak tanıtan M.M. adlı bir Suriyeli casusu gözaltına aldığı iddia edildi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan ve 5 gündür emniyette sorgulanan Suriyeli M.M. adlı kişinin THKP/C (Acilciler) terör örgütüyle bağlantısı olduğu ileri sürüldü. M.M.’nin sorgusunun hem polis hem de MİT tarafından yapıldığı öğrenildi.
 
 TRABZON’DA OPERASYONLAR DURMUYOR
 
TRABZON Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan’ın göreve getirilmesinin ardından terör örgütlerine yönelik operasyonlar hız kazandı. Trabzon Emniyet Müdürü Arıkan’ın ekibi geçen hafta da başarılı bir operasyona imza attı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Çukurçayır Mahallesi’nde gözaltına alınan M.M. adlı kişi sorguya alındı. Sorgusu hâlen devam eden M.M.’nin Ankara’ya gönderilebileceği ileri sürüldü.  
TRABZON Emniyet Müdürlüğü, bölgede kendisini iş adamı olarak tanıtan M.M. adlı bir Suriyeli casusu gözaltına aldığı iddia edildi. Gözaltına alınan M.M.’nin sorgusunun 5 gündür sürdüğü öğrenildi.

POLİS BÖLGEDE ALARMA GEÇMİŞTİ

Terör örgütlerinin Suriye üzerinden kaçak yollarla Türkiye’ye girişi, güvenlik güçlerini tüm yurtta alarma geçirmişti. Bir süredir tüm yurtta olduğu gibi bölgede de istihbari çalışmalara ağırlık verilmeye başlanmıştı. Özellikle Sarp Sınır Kapısı’ndan ajanların giriş yaparak, bölgede faaliyetlerde bulunduğu yönündeki istihbarati bilgiler, Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nü harekete geçirmişti. 

POLİSE SURİYELİ CASUS  İHBARI GELDİ

Trabzon Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan’ın göreve getirilmesinin ardından terör örgütlerine yönelik operasyonlar hız kazandı. Trabzon Emniyet Müdürü Arıkan’ın ekibi geçen hafta da başarılı bir operasyona imza attı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Çukurçayır Mahallesi’nde casus olduğu iddia edilen bir Suriyeliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan M.M. adlı kişi sorguya alındı.

POLİS VE MİT ORTAK SORGU YAPIYOR
 
5 gündür polisin elinde olan M.M.’nin THKP/C (Acilciler) terör örgütüyle bağlantısı olduğu ileri sürüldü. Sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden örgüt üyeleriyle arkadaş olduğu tespit edilen M.M. adlı kişinin sorgusu polis ve MİT tarafından ortak yapılıyor. Sorgusu devam eden M.M.’nin Ankara’ya gönderilebileceği öğrenildi. (günebakış)