Günebakış'tan Enis Yıldırım'ın haberine göre KTÜ'de yaşandığı ileri sürülen yasak aşkın faturası masum 2 çocuğa çıktı...

KTÜ’de eğitim gördüğü sırada yasak aşk yaşadığı hocası T.Y.’den iki çocuğu olan İ.S. bakamadığı çocuklarını yuvaya vermek için mahkemeye başvurdu. İ.S., 8 yıl önce aşık olduğu öğretim görevlisi T.Y’den, C.Y. (6) ve H.Y. (7) adında iki çocuğu oldu. Evlilik hayali kuran İ.S. sevdiği adamın kendisini terk edip karısına dönmesinin ardından çocuklarını alarak Adana’nın yolunu tuttu. Çocuklarına annve babasına teslim eden İ.S. tanıştığı bir gençle evlendi.

Anne ve babasının çocukları bakamadığını, çocukların babasının çocuklara sahip çıkmadığını ve kendisini tehdit ederek işinden ettiğini ileri süren İ.S. iki çocuğunu devlete bırakmak için aile mahkemesine başvurdu. Velayetin değiştirilmesi talebinde bulunan İ.S. mahkemede ifade verdi. Mahkeme T.Y.’ye ifade vermek üzere davet çıkardı. Bu arada kavga eden ikili hakkında ki hakaret ve tehdit davasının önümüzde ki günlerde başlayacağı ileri sürüldü.