61SAAT HABER SERVİSİ - SERKAN KILINÇ

İçişleri Bakanlığı’nın dün gece yayınladığı kararname ile Iğdır Emniyet Müdürlüğü’nden Trabzon Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Orhan Çevik, Trabzon’a gelmeden önemli mesajlar verdi.

‘ŞEHRİMİZİ TEK YUMRUK TEK VÜCUT YÖNETECEĞİZ’

Çevik, ilk fırsatta Trabzon’a gelmek istediğini belirterek, ’’İlk fırsatta ayrılmayı düşünüyoruz. Yeni görevimizin başına en kısa zamanda geçmek istiyoruz. İnşallah iyi olacak hem Trabzon için hem ülkemiz için hem devletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Daha önce Karadeniz’de bulundum. Ordu’da görev yaptım. İnşallah hep birlikte el birliği ile yöneteceğiz şehrimizi. Herşey güzel olacak tek yumruk tek vücut halde bir arada olmak kaydıyla hep beraber yürüteceğiz’’ dedi.

ORHAN ÇEVİK KİMDİR?

26 Ekim 2016 tarihli Kararname ile Iğdır İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirilen Sayın Orhan ÇEVİK Isparta ilinde doğdu.
Polis Akademisi’nden mezuniyetine müteakip, Ankara İlinde göreve başlayan Müdürümüz sırasıyla Elazığ, Ordu, Manisa, Ankara İllerinde ve  Özel Güvenlik Denetleme ve Teftiş Kurulu Başkanlığında çeşitli rütbelerde görev yaptı. Evli ve iki çocuk babasıdır.