Trabzon Terminali’nde uzun süredir hizmet veren Akbulut Lokantası  herşeyiyle yenilendi. Genç girişimci Yusuf Akbulut tarafından devralınan Akbulut Lokantası Değirmendere’de yenilenen iç dizaynı ve menüsüyle kısa sürede adından söz ettirdi.
Değirmendere bölgesinde lokantacılık sektöründe her zaman bir marka olan Akbulut Lokantası’nı baştan sona yenileyen Yusuf Akbulut çok yakın zamanda servis ağınıda genişleterek tüm bölgeye sektörde en iyi hizmeti vereceklerini ifade etti. Akbulut şöyle devam etti.

“Akbulut Markası ile sadece lokantada mimari değişikliklerle sınırlı kalmadık. Çok iyi bir aşçı olabilirsiniz ama kullandığınız ürünleri iyi seçmezseniz başarılı bir iş çıkaramazsınız. Biz müşterilerimize, yemek yemek için geldiklerinde huzur içinde ferah bir şekilde oturacakları bu mekanı yeniden dizayn ettik. En kaliteli yağı, en taze sebzeyi en sağlıklı ve organik gıda ürünlerini seçmeye özen gösteriyoruz. Zaten bölgede odun ateşi ile yemek yapan nadir lokantalardanız. 24 saat açık olan lokantamız kebabından, dönerine, etli ev yemeklerinden çorba çeşitlerine ayrıca vejeteryan müşterielere özel sebze yemekleriyle müşteriye sınırsız alternatifler sunan bir menüye sahip. Birinci önceliğimiz hijyen ve müşteri memnuniyetidir. Çok şükür gelen müşterilerimiz ne kadar doğru bir yol izlediğimiz bizlere gösteriyor. Yenilenen hizmet anlayışı ile en kaliteli yemekleri en hızlı ve en güleryüzlü şekilde müşterilerimze sunuyoruz. Bölgedeki esnafa da telefonla siparişle servis hizmeti veriyoruz. Misafirlerimizin göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ediyorum. Trabzon halkı her hizmetin en iyisine layıktır. Bizde onlara hizmetin en iyisini vermenin gayreti içinde olacağız” ifadelerini kullandı.