Trabzon'un Maçka İlçesi Esiroğlu Beldesi'nden gelen acı haber yürekleri yaktı.
Edinilen bilgiye göre bugün saat 19.00 sıralarında Esiroğlu Beldesi Merkez Öğütlü Mahallesi'de tek katlı müstakil bir evden yükselen dumanlar üzerine vatandaş hemen itfaiyeyi aradı. Maçka ve Trabzon itfaiye ekipleri olay yerine ulaşana kadar alev topuna dönen tek katlı müstakil ev kül oldu.
KANİYE NENE YANARAK CAN VERDİ
Evde yalnız yaşadığı öğrenilen bir çocuk annesi 85 yaşındaki Kaniye Bayrak, feci bir şekilde yalnız yaşadığı evde yanarak can verdi. Yangını çıkış nedeni henüz tespit edilememişken, yetkililer evde soba yanmadığını ve elektrik olmadığını, yangının aydınlanmak için kullanılan gaz lambasından çıkmış olabileceğini ileri sürdüler. Kaniye Bayrak'ın yeni boyatıp döşemelerini yeniden değiştirdiği evde tek başına ikamet ettiği,  ve bir çocuk sahibi olduğu, çocuğununda İstanbul'da yaşadığı öğrenildi.
İTFAİYE GEÇ KALDI İDDİASI
Olay yerindeki vatandaşlar yangın başladıktan hemen sonra önce Esiroğlu itfaiyesini, ardından da Trabzon Belediyesi'ni aradıklarını belirterek "Trabzon Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesinden tam yarım saat sonra Esiroğlu Belediyesi'ne ait itfaiye aracı olay yerine geldi. Böyle sorumsuzluk olur mu* diyerek Esiroğlu Belediyesi'ne tepki gösterdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.