61SAAT HABER SERVİSİ : Her yıl geleneksel olarak İstanbul’da düzenlenen Trabzonlular Buluşmasında bu yıl yaşanan aksaklıklar vatandaşı çileden çıkardı. 
Sürekli elektriklerin kesilmesinden, etkinliğe katılımın düşük olmasından şikayetçi olan esnafın yanı sıra gelen vatandaşların zemindeki kırıklar nedeniyle yaşadığı korku ve acı dolu anlar katılımcıları çileden çıkardı. 

 İstanbul’da faaliyet gösteren Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından, Trabzon’un fethinin 553. yıldönümü vesilesiyle Feshane’de düzenlenmekte olan Trabzon Tanıtım Günleri’ndeki yaşanan aksaklıklar hem esnafı hem katılan vatandaşları çileden çıkardı. 
Esnaf etkinliklere katılım çok az olduğunu belirtirken bunun nedenini ise yeterli tanıtım faliyeti yapılmamasına bağladı. 
Katılımın az olmasının yanı sıra sürekli yaşanan elektrik kesintileri de esnafı canından bezdirdi. 
Yarın akşam son bulacak Trabzon Tanıtım günlerinde ise bugün talihsiz bir kaza yaşandı. 
Zemindeki fayanslardan bir tanesinin kırılması sonucu, oluşan boşluğa düşerek ayağı burkulan Ayla Aydın (74) acılar içinde yerde dakikalarca kıvrandı. Etkinliklerde bir sağlık görevlisinin bulunmaması nedeniyle talihsiz kadına ilk müdahaleyi çevredeki esnaf yaptı. 
Binlerce kişinin ağırlanacağı bir etkinlik salonunda böylesine bir ihmalin yaşanmaması gerektiğini belirten talihsiz kadın yetkililerden davacı olacağını ifade etti.