ERKEN SEÇİM ÇÖZÜM DEĞİL
Son günlerde yaşanan terör olaylarına karşı halkın her zaman sağduyulu olması gerektiğini belirten Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı(TESOB) Metin Kara daha siyasi partilere daha önce yaptığı çağrıyı hatırlatarak “Gelin bu hassas süreçte birlik-uzlaşma ve dayanışmadan yana olun ve güçlü bir hükümet koalisyon oluşturun” dedi. 

HERKES TAŞIN ALTINA ELİNİ SOKMALI
Erken seçim tartışmasın ülkeye bir fayda sağlamayacağını ekonomik dengelerin büyük tahrip göreceği reformların gerileyeceği belirten Kara “Şimdi zaman herkesin taşın altına elini sokması gerek.Toplum olarak huzur-güven ve istikrar istiyoruz” dedi. 

TRABZON TERÖRE ASLA PRİM VERMEZ
Esnaf şehri olan Trabzon’un ülkenin içinde olduğu bu sıcak gündemde birlik ve beraberliğini her zaman muhafaza ettiğini belirten TESOB Başkanı Metin Kara “Terör bu şehirde hiçbir zaman zemin bulamayacak,bunu isteyenler her zaman sert kayaya toslayacaktır” dedi.

PİYASALARDA GÜVENSİZLİK VAR
“Demokrasi,barış ve kardeşlik ülke insanın her zaman büyük bir özlemidir” diyen başkan Kara “Bu ülkeyi bölmek isteyenler asla amacına ulaşamayacak.Piyasalarda yaşanan güvensiz ortamıda aşılacaktır.Aç kalırız ama vatansız kalmayız” şeklinde konuştu.