Ziyarette Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı Trabzon Şubesinin çalışmaları ile kamu çalışanlarının sorunları ve 2015 Genel Seçimleri hakkında Milliyetçi Hareket Partili Yöneticilerle karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Vakıf Şube Başkanı Kenan Kuru, 2015 yılının Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerin Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası açısından son derece önemli olduğunu belirterek Milliyetçi Hareket Partisine bu seçimlerde başarılar diledi.

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli de konuşmasında :“TÜRKAV Trabzon yönetimine teşekkür ediyorum. TÜRKAV, Türk İslam Ülküsünü kendine ilke edinmiş, gerektiğinde bu yüce duygular için canının feda edecek, görev anında hiçbir ayrım yapmadan milletimizin tüm fertlerine hizmet etmeyi kutsal bir görev bilen, kamuda verimliliğin artırılması için görevlerini en iyi şekilde yapan, T.C. Kanunlarına yürekten bağlı, Türk Milletine hizmeti ibadet sayan, fedakar kamu çalışanlarımızın buluştuğu yerdir. Bu ziyaretiniz bizler için son derece faydalı ve memnuniyet verici olmuştur. Bir araya gelerek güncel ve yerel konuları değerlendirerek fikir alış-verişinde bulunmaya devam edeceğiz. MHP Trabzon İl yönetimi olarak imkânlarımız ölçüsünde üzerimize düşen ne varsa yanınızda olmaya devam edeceğiz.

Mevcut iktidar her durumu kendi menfaati çerçevesinde değerlendirip, kendilerinden olmayanı yok saymaktadır. En büyük darbeleri de kamu alanındadır. Yaptıkları adaletsiz çalışmalarla bunu göstermişlerdir. İnsanlar devletine güvenmek ister. Ancak şu an için böyle bir güven ortamı yoktur; bunlarla olması da mümkün değildir. Özellikle bizim siyasi görüşümüzde olanlara karşı yaptırımları aşikardır. Haksızlık, hırsızlık, yolsuzluk, sahtecilik vs ne ararsanız bunlarda mevcut.Bunların hesabı sorulacaktır.

7 Haziran Genel Seçimleri bu adaletsizliğe, bu düzensizliğe dur demenin zamanıdır. 7 Haziran silkenip ayağa kalkmanın vaktidir. Biz tüm teşkilatlarımızla beraber hazırız. Halkımızın teveccühü ile inşallah başaracağız.” dedi.