Bayramlaşma törenine, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Başkan Yardımcıları Haluk Ayyıldız, Altuğ Atalay ve Nevzat Yılmaz, Genel Sekreter Hakan Yoloğlu, Mali Sayman Osman Şişko, Yönetim Kurulu üyeleri Ömür Avcı, İpek Cansel Şahin Ve Kenan Sarı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Sekreteri Ergun Ata, TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Murat Taşkın, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski başkanlarından Osman Çavuşoğlu, Hasan Kurt ve Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu, TSYD Trabzon Şubesi eski Başkanı İhsan Öksüz ve gazeteciler katıldı.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmasında, “Hepinizin bayramını kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Trabzon basınına yıllarını vermiş Ali Yılmaz Bayraktar’ı İskenderpaşa Camii’nde son yolculuğuna uğurladık. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dilerim. Bu bayramda da geleneksel hale getirdiğimiz Bayram Gazetesi’ni okuyucuyla buluşturduk. Bayram Gazetesi’ne emeği geçen çok değerli Yönetim Kurulu üyelerine,  gazeteye destek veren bütün meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Ortaya güzel bir eser çıktı” dedi.

Geleneksel Orhan Kaynar Futbol Turnuvası’nın tarihini Ramazan ve Trabzonspor’un kampına rastlaması dolayısıyla ileriye aldıklarını kaydeden Turgut, “Her güne maç sığdırmak istemedik. Bu yüzden turnuvayı Ağustos ayının sonunda başlatmayı planlıyoruz. Bu bayram coşkusunu hem Trabzon’umuz hem bölgemiz hem de ülkemiz çok güzel bir şekilde yaşadı. Katılımınız için hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum.” görüşlerine yer verdi. 

Bayramlaşma töreni sonunda katılımcılar günün anısına toplu fotoğraf çektirdiler.