61SAAT HABER SERVİSİ

26.dönem AK Pari Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, AK Parti AR-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar’ın yardımcılığı görevine getirildiği bildirildi.

Günnar getirildiği görevde partinin sağlıklı yapılanması, üyelerin niteliklerinin geliştirimesi ve parti çalışmalarının kalite, yetelilik ve etkinlik kazanması için gerekli tüm çalışmalar üzerinde yürütmelerde bulunacağı öğrenildi.

Adnan Günnar kimdir?

1966'da Akçaabat'ta doğdu. Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesini bitirdi. Atatürk Üniversitesinde Ortodonti Anabilim Dalında doktora ve uzmanlık eğitimini tamamladı. Halen İstanbul Üniversitesinde Sosyoloji öğrenimini devam ettirmektedir.
Trabzon Diş Hastanesi Başhekimliği, Trabzon Dişhekimleri Odası Başkanlığı ve Türkiye Okul Sporları Federasyonu Sağlık Kurulu Üyeliği yaptı. Ulusal ve uluslararası kongrelerde bilimsel tebliğleri, yayınları, organizasyonları yanı sıra Sağlık Bakanlığı adına Afganistan'da çalışmalarda bulundu. 2007'de AK PARTİ Trabzon İl Teşkilat Başkanlığı ve 2010 yılında AK PARTİ Trabzon İl Başkanlığına atandı, 5 yıl İl Başkanlığı görevinde bulundu. Günnar 7 Haziran ve 1 Kasım 2016 genel seçimlerinde Trabzon Milletvekilliği'ne seçildi.
Orta düzeyde İngilizce bilen Günnar, evlidir.