Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Zonguldak, Bartın, Sinop, Karabük ve Trabzon çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, Doğu Anadolu'nun doğusu, Karabük ile Artvin ve Rize'nin iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege ve İç Anadolu'nun batısında, gece saatlerinde ise yurdun iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde don olayı bekleniyor. Hava sıcaklığının ise iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, doğu bölgelerde 3 ila 6 derece azalacağı tahmin ediliyor.

KARADENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı yer yer çok bulutlu, Trabzon çevreleri ile Rize ve Artvin kıyılarının yağmurlu, iç kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte, gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
TRABZON °C, 11°C:Parçalı çok bulutlu, ilk saatlerde yağmurlu

MARMARA BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu, doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin güneydoğusunda, gece saatlerinde Trakya ile bölgenin doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte hafif don olayı bekleniyor.
İSTANBUL °C, 14°C:Parçalı ve az bulutlu

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde buzlan ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

İZMİR °C, 15°C:Az bulutlu ve açık

AKDENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlan ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
ADANA °C, 20°C:Az bulutlu ve açık

İÇ ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu ve açık, doğu kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanme ve don olayı ile birlikte, sabah saatlerinde bölgenin batısında, gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
ANKARA °C, 7°C:Parçalı ve az bulutlu

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı yer yer çok bulutlu, doğusunun karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin kuzeyi ile gece saatlerinde bölgenin güneyinde orta kuvvette, gece saatlerinde bölgenin kuzeyinde kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor. Gece saatlerinde bölgede yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

ERZURUM °C, 1°C: Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU

Az bulutlu, doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
DİYARBAKIR °C, 13°C:Az bulutlu