EŞİNİ TEHDİT EDİP DÖVDÜ
61SAAT HABER-Trabzon’da son yıllarda artan aile şiddet meselelerine yenileri ekleniyor. İlk olay Akçaabat İlçesi’nde meydana geldi. D.K. isimli şahıs aile nedenlerden çıkan tartışmada eşi A.K.’nın kendisini tehdit edip yumruk vurmak suretiyle yaraladığını belirterek şikayetçi oldu. İfadesi alınan A.K. ardından serbest bırakılırken D.K. koruma talebin bulundu.

MİRAS MESELESİ NEDENİYLE KARDEŞİNİ BIÇAKLADI
Diğer bir olay ise yine Akçaabat İlçesinde yaşandı. E.K. isimli şahıs Jandarmaya verdiği ifadede miras meselesi nedeniyle kardeşi A.K.’nin kendisini bıçakla sol ayak baldır kısmından yaralandığını belirtti. E.K.’nın şikayetiyle gözaltına alınan A.K. ardından alınan ifadesinin ardından ise serbest bırakıldı.

YARAMAZLIK YAPAN OĞLUNU SOPAYLA DÖVDÜ
Of İlçesi’nde meydana gelen olayda ise K.E. isimli şahıs yaramazlık yaptığı gerekçesiyle oğlu F.E.’iyi sopa ile vurarak yaraladı. Cumhuriyet savcısının talimatı ile oğlunu döven F.E. ifadesi alınarak serbest bırakıldı.

AĞAÇ DALI NEDENİYLE KARDEŞİNİ BIÇAKLADI
Beşikdüzü’nde de C.H. evlerinin önünde bulunan ağaç dalları nedeniyle çıkan tartışma sonrasında kardeşi E.H.’yi göğsünün sol kısmından ve sol kolundan bıçakla yaraladığı iddia edildi. Olayla ilgili C.H. yakalanarak gözaltın alınırken, soruşturma başlatıldı.

BABASINA TEHDİT MESAJI ATTI
Sürmene İlçesi’nde de İ.A. isimli şahıs aile nedenlerden dolayı babası M.A.’yı cep telefonu ile attığı mesajlarla tehdit ettiği ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken İ.A. ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

KAYNAK: 61SAAT.COM