Kablosuz Network Donanım Ürünleri alanında Dünya’da ve Türkiye’de Pazar Lideri olan; modem, router, IP kamera, switch, pirint server, Powerline adaptör üreticisi TP-LINK’in Türkiye Ofisi yöneticileri, Trabzon’da elektronik ve Network ürünleri sektörünün temsilcileri ile buluştu.


Trabzon Grand Zorlu Hotel’de düzenlenen toplantıda konuşan TP-LINK Ülke Müdür Yardımcısı Ali Dinçer, Trabzon’un TP-LINK açısından çok önemli potansiyel taşıyan bir il olduğunu ve bu nedenle Trabzon’da bulunduklarını belirterek şunları söyledi:


“14 bin çalışanı ile dünyada 120’nin üzerinde ülkede faaliyet gösteren TP-LINK, 4 bin Ar-Ge mühendisine sahip büyük bir teknoloji şirketi. Türkiye’de 2008 yılından beri TP-LINK ürünleri satılıyor. 2010 yılının ikinci yarısında TP-LINK Türkiye ofisini açtık ve çok kısa bir süre sonra dünyanın farklı yerlerinde olduğu gibi 2011 yılında Türkiye’de pazar lideri olduk. Ürünlerimizdeki mükemmel fiyat-kalite dengesi ile 2012 yılında da bu konumumuzu güçlendirerek sürdürüyoruz.”


Günümüz kullanıcısının ev veya ofisindeki network üzerinden birçok hizmeti bir arada almak istediğini, art arda geliştirilen cihaz, uygulama ve içeriklerin daha gelişkin network ürünleri ihtiyacı yarattığını belirten Dinçer, şöyle devam etti:


“Ev ve ofislerde ana terminal ağ cihazları oluyor. Yakın geçmişte farklı sistemler üzerinden gerçekleştirilen işlemler artık routerlar üzerinden yapılıyor. Yazıcı, televizyon, bilgisayar, play stationlar aynı ağ üzerinde yüksek miktarda veri taşıyor ve tüm işlemler tek bir router üzerinden yapılıyor. Bizler de TP-LINK olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun son derece gelişmiş routerları geliştirip, uygun fiyatla Türk kullanıcısı ile buluşturuyoruz.”


TP-LINK’in satış kanalı ile doğrudan yakın ilişki geliştirdiğini ve her iki tarafın yararını maksimize eden uygulamalar, destekler geliştirdiğine dikkat çeken Dinçer, “Karadeniz’in kalbi olan Trabzon’da satış noktalarına yönelik yeni program ve uygulamalarımızı anlatmaktan, ürünlerimize yönelik artan ilgiyi görmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.