TRABZON’DA 284 okul müdüründen Okul Müdürü ve Yönetici Değerlendirme Sonuçları’na göre sadece 165’i 75 ve üzerinde puan alırken, bunlardan 97’si bulunduğu kurumda görev süresini uzattı. Geçer not alan 67 idareci başka okullarda görevlendirilirken, 120 okul ise müdürsüz kaldı. Müdürsüz kalan okullar geçici görevlendirme ya da vekaleten yönetilecek. Bazı okullarda ise onarım ve tadilatların hala sürüyor olması ise velilerin tepkisine neden oluyor. 

Trabzon’da 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı oldukça sancılı başladı. Trabzon’da 148 bin 545 öğrenci ve 10 bin 555 öğretmen 967 okul ve kurumda ders başı yaptı. Nakillerdeki belirsizlik ve bazı okullardaki onarım ve tadilatların bitmemiş olmasına okul müdürleriyle ilgili gelişmelerde eklenince sancılı bir eğitim ve öğretime merhaba dedik.

Trabzon’da 284 okul müdüründen Okul Müdürü ve Yönetici Değerlendirme Sonuçları’na göre sadece 165’i 75 ve üzerinde puan alırken, bunlardan 97’si bulunduğu kurumda görev süresini uzattı. Geçer not alan 67 idareci başka okullarda görevlendirilirken, 120 okul ise müdürsüz kaldı. Müdürsüz kalan okullar geçici görevlendirme ya da vekaleten yönetilecek. 

97 OKULUN MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 75 puan ve üzerinde not alan okul idareci ve yöneticilerinden bulunduğu kurumda görevini uzatmayanların, talepleri doğrultusunda belirlediği yeni atama listesini yayınladı. 97 okulun müdürü değişirken; Kanuni Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne Mustafa Balaban, Tevfik Serdar Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne İbrahim Şahin, Bilim Sanat Merkezi Müdürlüğü’ne Abdulvahap Altın, Yomra Fen Lisesi Müdürlüğü’ne Ahmet Kadı Kadıoğlu, Affan Kitapçıoğlu Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne Muhsin Çavuşoğlu, Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne Mehmet Akpınar atandı.