Parti toplantı salonunda yoğun katılımla yapılan toplantıya, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Belediye Başkan Yardımcıları Ergin Aydın, Hüseyin Turan, Seyfullah Kınalı, İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, İl ve İlçe Yöneticileri ile Mahalle Başkanları ve Köy Temsilcileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, göreve geldikleri günden beri mahalle ziyaretlerine ağırlık verdiklerini belirterek, mahalle ziyaretlerinde belediyenin yaptığı icraatları anlattıklarını söyledi.



Altunbaş, “her hafta bir mahallemiz olmak üzere 12’ye yakın mahallede programımız yapıldı. Hafta sonlarını da boş geçirmeyerek, Trabzon’u üç koldan sararak köylerimiz ve beldelerimizi de ziyaret ederek, AK Parti’nin icraatlarını anlattık. Geniş katılımlı halk buluşmaları toplantılarımızı yaptık” dedi. İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi’de İl Genel Meclisi’nin çalışmaları hakkında bilgi vererek, “KÖYDES toplantımızı yaptık. Trabzon’da 362 proje ve 15 milyon 589 bin TL’lik ödenek kullanacağız. İlçelerimizin bir çoğunda ihalelerimizi gerçekleştirdik” diye konuştu. Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Seyfullah Kınalı, AK Partili olmanın sorumluluğunun taşınması gerektiğini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Merkez İlçemizi tebrik ediyorum. Gerçekten Trabzon’da seslerini çok gür bir şekilde duyurdular. Bizim yaptığımız çalışmaları kamuoyuna lanse ettiler. Başımız dik bir şekilde halkımızın yanında olacağız.”

 

AK Parti teşkilatlarının tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da yüzleri güldürdüğünün altını çizen, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, “AK Parti Trabzon’da gerçekten büyük bir başarı yakaladı. Bugün buralardaysak partimizin kuruluşundan beri olan ağabeylerimiz, ablarımız, kardeşlerimiz sayesindedir. Biz partimize daha çok üye kazandırmalıyız. Ayrıca her bir üyenin bilgilendirilmesi için bizler öğretici olmalıyız. 9,5 yıllık iktidarımızda Türkiye Cumhuriyeti tarihinin görülmemiş başarı ve devrimlerine imza attık” ifadelerine yer verdi. Günnar’ın konuşmalarının ardından, mahalle ve köy temsilcileri mahalle ve köylerinin üye durumlarıyla alakalı bilgi verirken, mahalle toplantılarının halkı bilinçlendirme adına olumlu yol izlediğini söylediler.